Oktoberfest Himos -kurkunkostukkeet

Oktoberfest-ilakointi ei ole mitään ilman kunnollista kurkunkostuketta, joten olemme keränneet tapahtumaamme herkullisen valikoiman erilaisia juomia!

HIMONKORJUU Festbier
Tämä raikas ja punertava lager on suunniteltu sekä toteutettu Himoksen porukan ja Kaleva Brewing Companyn yhteistyönä.
Saatavilla yksinoikeudella vain Oktoberfest Himos 2017 -tapahtumassa!
Tämä uniikki tuote on tyyliltään perinteistä Märzeniä hieman vaalempi, moderni Festbier.

Stallhagen Roktober
Stallhagen Rocktoberin ominaisuuksista erottuu jenkkioluille tyypillinen sitruksinen humalointi, jota peukaloimme lisäämällä saksalaista Hüll Melon -lajiketta hedelmäisyyttä pyöristämään. Selkeä ja pehmeämpi katkero saatiin kun humalointi tehtiin keiton myöhemmässä vaiheessa. Maltaisuuttakin on hitusen säädelty ja tuloksena on miellyttäviä toffeemaisia makuvivahteita. Rocktober on kiintoisa oktoberfest-variantti tutusta red alesta: hyvin tasapainoinen, luonteikas ja täynnä makua. Suutuntuma on puolitäyteläinen ja loppusilaus kuiva.

Stallhagen Hefeweizen
Stallhagen Hefeweizen on aito, perinteiseen saksalaiseen tyyliin valmistettu vehnäolut, virkistävän raikas ja helposti juotava. Hefeweizen on vaaleankeltainen ja suodattamaton, houkutteleva vaahtokukka on tyypillisen korkea, valkoinen, kermamainen ja kestävä. Tuoksussa banaani ja neilikka yhdistyneenä hituseen hapokkuutta. Suutuntuma on kermaisen täyteläinen ja hiilihappoinen.
Maku on ”vehnäinen”, raikas ja aavistuksen mausteinen. Klassiset banaani ja neilikka erottuvat, samoin hienoinen maltaan makeus. Hienovarainen humalointi. Loppusilaus on kuiva. Maukas ja hienostunut nautiskeluolut, janonsammuttaja kautta vuoden.

Stallhagen Ipa Original
Stallhagenin tankeissa on kypsytetty luonteenomaisen tasapainoinen ja erinomaisen maukas IPA Original, jossa paahteinen ja hieman keksimäinen maltaisuus, tukeva katkero ja hivelevän miellyttävä humalan maku ja aromi täydentävät toisiaan. Keitossa ja kuivahumaloinnissa on käytetty peri-englantilaisia humalalaatuja.
Olut on suodattamaton, väri taittuu vaaleaan kupariin, vaahto on keskikorkea ja valkoinen. IPA Original suutuntuma on pehmeä, täyteläinen ja loppusilaukseltaan kuiva.
 
Lapin Kulta Pure luomuolut
Täysmaltainen Lapin Kulta Pure on valmistettu luomuhumalasta ja suomalaisesta täysmallasohrasta. Olut on pantu Salpausselän soraharjujen suodattamaan pohjaveteen.

Krusovice Cerne
Laadukas tsekkiläinen, maultaan pehmeä, tumma lager-olut.

Pyynikin Dammer Pils
Keski-Eurooppaan kumartava maltainen perinnetuote. Vivahteikas ja helposti lähestyttävä olut. Ei voimakkaasti humaloitu, vaan pehmeän maltainen.

Pyynikin Vahvaportteri
Vahvaportterissa seikkaillaan paahteisen suklaan, kahvin, lakritsin, salmiakin ja miedon hedelmäisyyden maailmassa.

Pyynikin Cloudberry Saison
Pohjoisen hillalla viimeistelty marjainen, hieman "pippurinen", raikas saison-tyylin olut. Hillan makeus taittaa saisonille tyypillistä happamuutta.

Tarjolla lisäksi siideriä, lonkeroa, viiniä, teräviä, alkoholitonta olutta ja virvoitusjuomia.
Vesi sisältyy ruokailun hintaan.


Himonkorjuu
Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat
Pyynikin klassikot
Oktoberfest Himos juomat