Oktobermenu 2017

Tapahtumatelttaan katettu, olutjuhlaan täydellisesti sopiva noutopöytä notkuu herkuista!
Noutopöytä on katettuna pe ja la klo 19-21

PERJANTAI 22.9.

Salaattibuffet

Kirkasta maalaisperunasalaattia pinaateilla höystettynä (m,g)
Punasipuli-mallasvinaigrettia (m,g)
Yrttistä vihersalaattia dijon-kastikkeella (m,g)
Tomaatti-sipulisalaattia (m,g)
Aitoa Müncheniläistä makkarasalaattia (m,g)
Talon savujuustosalaattia (m,g)
Bretzeleitä ja tuorejuustoa (m)
Artesaani leipomon leipälajitelma (m,g)


Pääruokabuffet

Lihamestarimme leikkaavat ja tarjoilevat kokonaisena grillattua porsasta suoraan grillistä (m,g)
Lajitelma saksalaisia erikoismakkaroita (m,g)
Bratwurst, Frankfurter ja Currywurst
Dijon-sinapinsiemenillä maustettua perunasosetta (l,g)
Vehnäoluessa haudutettua hapankaalia ja smetanaa (l,g)
Aitoa saksalaista sinappia, dijon-sinappia, konjakkisinappia sekä curry-ketsuppia
Aiolidippiä (m,g)

LAUANTAI 23.9.


Salaattibuffet

Kirkasta maalaisperunasalaattia pinaateilla höystettynä (m,g)
Punasipuli-mallasvinaigrettia (m,g)
Yrttistä vihersalaattia dijon-kastikkeella (m,g)
Tomaatti-sipulisalaattia (m,g)
Aitoa Müncheniläistä makkarasalaattia (m,g)
Talon savujuustosalaattia (m,g)
Bretzeleitä ja tuorejuustoa (m)
Artesaani leipomon leipälajitelma (m,g)


Pääruokabuffet

Jägerschnitzel (m,l)
Paneroitua porsaan leikettä saksalaisittain herkkusienikastikkeella
Grillattuja kanankoipia (m,g)
Lajitelma saksalaisia erikoismakkaroita (m,g) Bratwurst, Frankfurter ja Currywurst
Maalaisranskanperunoita (m,g)
Haudutettua hapankaalia paistetun pekonin ja kerman kera (l,g)
Aitoa saksalaista sinappia, dijon-sinappia, konjakkisinappia sekä curry-ketsuppia Talon mietoa chilimajoneesia (m,g)