Oktoberfest Himos -kurkunkostukkeet

Oktoberfest-ilakointi ei ole mitään ilman kunnollista kurkunkostuketta, joten olemme keränneet tapahtumaamme herkullisen valikoiman erilaisia juomia!

Lahden Erikois Oktoberfest
Lahden Erikois Oktoberfest on suodatettu, vaalean meripihkan värinen, pehmeän maltainen ja pyöreä täysmallasolut. Maltillinen humalointi ja kevyt karamellinen makeus ovat mukavasti tasapainossa ja tekevät siitä raikkaan ja tasapainoisen juhlaoluen.

Lahden Erikois A
Lahden Erikois A on kullankeltainen, vahva ja täyteläinen täysmallaspohjahiivaolut. Pehmeää, maltaanmakeaa kokonaisuutta sävyttävät hedelmäiset ja kukkaiset vivahteet sekä Saaz humalan hienostunut mausteisuus.

Lahden Erikois New England IPA
Lahden Erikois NEIPA on mehukkaasti vaaleankeltainen ja samea pintahiivaolut. Sen maku on tulvillaan kypsien trooppisten hedelmien, kuten ananaksen, mangon ja appelsiinin mehevyyttä. Sen silkinpehmeä mallasrunko rauhoittaa katkerot ja silottelee lopputulokseksi tasapainoisen, hedelmäisen makunautinnon. Todellinen hedelmäpommi tulvillaan kypsää, pehmeän makeaa ja täyteläistä makua!

Lahden Erikois Vehnä
Saksalaistyylinen Lahden Erikois Vehnä on raikas, reilun hedelmäinen, kauniin oljenkeltainen ja samea täysmallasvehnäolut. Maltillisesti katkerohumaloidun oluen maussa on banaania ja hunajamelonia, ja suutuntuma on pehmeä ja runsas.

Aura Tumma
Aura Tumma on keskiasteisesti humaloitu lagerolut, jonka mausta löytyy aavistus paahteisuutta ja makeaa maltaisuutta. Kaadettaessa lasiin se jättää runsaan ja pysyvän, lähes kermamaisen vaahdon.

Birra Moretti
Birra Moretti on väriltään kullankeltainen premium-olut, jonka kevyen maltaisen maun viimeistelee täydellisen tasapainoinen katkerohumalointi.
Luigi Moretti perusti vuonna 1859 olut- ja jäätehtaan pieneen Udinen kaupunkiin, joka sijaitsee Koillis-Italiassa Friulin alueella. Nykyään Birra Moretti -olutta viedään yli 40 maahan ympäri maailman. Vahvasti kasvava Birra Moretti on voittanut merkittäviä kansainvälisiä palkintoja ja valloittaa uusia ihailijoita jatkuvasti.

Newcastle Brown Ale
Newcastle Brown Ale on aito englantilainen ale-olut: väriltään punertavan ruskea, maultaan täyteläinen ja hieman makea. Lager-oluiden tapaan se on virkistävä ja helposti juotava, mutta silti siinä on kaikki perinteisen brittiläisen alen ominaisuudet.

Lapin Kulta Pure
Lapin Kulta -olut on saatavilla nyt myös gluteenittomana vaihtoehtona. Täysmaltainen Lapin Kulta Pure on valmistettu luomuhumalasta ja suomalaisesta täysmallasohrasta. Olut on pantu Salpausselän soraharjujen suodattamaan pohjaveteen. Täydellinen luomuolutnautinto syntyy, kun olut viilennetään 6–8-asteiseksi ja kaadetaan hiljalleen lasiin. Näin pinnalle syntyy tuhti, valkoinen vaahtokukka, joka säilyttää luomuoluen ainutlaatuiset aromit.

Tarjolla lisäksi siideriä, lonkeroa, viiniä, teräviä, alkoholitonta olutta ja virvoitusjuomia.
Vesi sisältyy ruokailun hintaan.

Muutokset mahdollisia.

Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat