Oktoberfest Himos -kurkunkostukkeet

Oktoberfest-ilakointi ei ole mitään ilman kunnollista kurkunkostuketta, joten olemme keränneet tapahtumaamme herkullisen valikoiman erilaisia juomia!

Kalevan Gertrud Hefeweizen
Kalevan Gertrud on hedelmäinen ja raikas vehnäolut, joka suunniteltu sekä toteutettu Himoksen ja Kaleva Brewing Companyn yhteistyönä. Saatavilla hanatuotteena yksinoikeudella vain Oktoberfest Himos 2018 -tapahtumassa! Tämä uniikki tuote saksalaistyyppinen, oljenkeltainen, hedelmäinen ja raikas suodattamaton vehnäolut. Saksalaiseen vehnään olennaisesti kuuluva banaaniaromi on myös löydettävissä.


Lahden Erikois Oktoberfest

Lahden Erikois Oktoberfest on suodatettu, vaalean meripihkan värinen, pehmeän maltainen ja pyöreä täysmallasolut. Maltillinen humalointi ja kevyt karamellinen makeus ovat mukavasti tasapainossa ja tekevät siitä raikkaan ja tasapainoisen juhlaoluen.

Lahden Erikois Pale Ale 
Lahden Erikois Pale Ale on suodattamaton, kevyesti samea ja syvän kullankeltainen Belgialaistyylinen täymallaspintahiivaolut. Muhkeaa, täyteläistä ja hedelmäistä makua sävyttää hento mausteisuus. Vivahteikas ja maukas olut jossa keskiasteinen humalointi ja tasapainoinen maltaisuus.

Polar Monkeys Chairman IPA 
Polar Monkeys Chairman IPA 6% on Hartwall craft-oluiden uutuus ja Monkeys-perheen uusin jäsen. Chairman IPA on amerikkalaistyylinen IPA, jonka valmistuksessa käytetyt neljä eri mallasta ja kaura sekä viisi humalajiketta tuovat makuun reilusti maltaisuutta, humalaa ja karamellisuutta. Greippitiiviste ja greipin kuori antavat pitkän kirpeän raikkaan greippisen maun; oluen väri on kirkas ja punertava, tuoksu humalainen. Olutnautinnon viimeistelee kestävä vaahtokukka. Tarjoilulämpötila 6-8 astetta.

Kissmeyer Stockholm Sydrome DIPA
Pilsner (65 %), Pale Ale (25 %), Pale Munich (6 %), Wheat malt (4 %) Intensiivinen ja täyteläinen tupla IPA, maussa hedelmäisyyttä ja greippimäistä humalointia.

Krusovice Cerne
Krusovice-oluet ovat tunnettuja tsekkiläisiä laatuoluita, joilla on pitkät perinteet. The Royal Brewery of Krusovice -panimo on valmistanut olutta pienessä böömiläisessä kylässä Prahan lähellä yli 400 vuoden ajan. Tänään Krusovice-oluet ovat kotimaansa myydyimpiä oluita ja suosittuja vientioluita. Krusovice Cerne on tumma, maultaan pehmeä lager-olut.
 
Lapin Kulta Pure luomuolut G
Lapin Kulta Pure Luomuolut 4,5% on raikas ja täyteläinen gluteeniton lager-olut. Sen valmistuksessa on käytetty 100%:sesti suomalaista luomuohraa; tästä syntyy oluen puhdas maku. Täydellinen luomuolutnautinto syntyy kun olut viilennetään 6-8 asteiseksi. Kuten muutkin Lapin Kulta oluet, niin myös Lapin Kulta Pure on täysmallasolut.

Lista täydentyy, tulossa lisäksi pienpanimo tuotteita ja Oktoberfest Himoksen oma festariolut! 

Tarjolla lisäksi siideriä, lonkeroa, viiniä, teräviä, alkoholitonta olutta ja virvoitusjuomia.
Vesi sisältyy ruokailun hintaan.

Muutokset mahdollisia.

Oktoberfest Himos oluet
Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat
Oktoberfest Himos juomat