Oktobermenu 2019

Noutopöytä on katettuna pe ja la klo 19-21

PERJANTAI 20.9.

Hapankaalisalaattia omenalla ja karpaloilla (M, G)
Baijerilaista perunasalaattia (L, G)
Vihersalaattia ja retiisejä dijonvinagretella (M, G)
Pikkelöityä punasipulia (M, G)
Grüne Soße-yrttikastiketta (L, G)
Bretzeleitä (M, L)
Ruohosipulilla maustettua tuorejuustolevitettä (L, G)

***

Kokonaisena palvattua porsasta lihaleikkaajan tarjoilemana (G, M)

Perinteistä saksalaista currywurstia ja bratwurstia (M)

Hunajapaahdettuja uunijuureksia (M, G)
Rapeita lohkoperunoita (M, G)
Saksalaista sinappia, curryketsuppia ja aiolia (M, G)

Kasvisruokailijoille tilauksesta: 
Tofuschnitzeleitä currykastikkeessa (M, G)

***

Tummapaahtokahvia
Saksalaisia munkkeja (L)


LAUANTAI 21.9.

Piparjuurella höystettyä punajuurisalaattia (L, G)
Savujuustosalaattia balsamicolla ja manteleilla (L, G)
Vihersalaattia ja retiisejä dijonvinaigretella (M, G)
Pikkelöityä punasipulia (M, G)
Grüne Soẞe -yrttikastiketta (L, G)
Bretzeleitä (M)
Valkosipulilla maustettua tuorejuustolevitettä (L, G)

***

Kokonaisena palvattua porsasta lihaleikkaajan tarjoilemana (G, M)

Tiristettyjä saksalaisia erikoismakkaroita: blutwurstia ja Nürnbergeriä (M)

Haudutettua hapankaalia ja omenaa (M, G) 
Rosmariinilla maustettuja paistinperunoita (M, G)
Saksalaista sinappia, curryketsuppia ja aiolia (M, G) 

Kasvisruokailijoille tilauksesta: 
Kasvistäytteisiä portobelloja savujuustokuorrutteella (M, G) 

***

Tummapaahtokahvia
Omenastruudelia (L)


G Gluteeniton
M Maidoton
L Laktoositon