Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos majoitus
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos

Kokousta ja viihdy

Järjestä yrityksellesi syksyn hauskin kick off -viikonloppu, virkistysilta tai vaikka koulutuspäivät Oktoberfestin yhteyteen 28. - 29.9.2018! Päivällä vapaamuotoista ohjelmaa kokoustiloissa tai aktiviteettien parissa ja ilta kuluu letkeästi Oktoberfest teltan pitopöydän, musiikin ja tietenkin oluen äärellä!

Tapahtuman ruokailumusiikista kumpanakin iltana vastaa hilpeä bilebändi Femu Brass Band. Perjantai-illan pääesiintyjänä lavalle nousee countryversioita tunnetuista hard rock - ja metallikappaleista soittava Steve’n Seagulls ja lauantaina puolestaan yleisön hurmaa Anna Puu. Katso päiväkohtainen aikataulu tästä »

Loistavan musiikin lisäksi luvassa on notkuva noutopöytä Oktoberfest henkeen sekä erikoisoluita ja muita tunnelmaan sopivia virvokkeita. Katso menu tästä »

Oktoberfest Himos -paketti (pe-la tai la-su) ryhmille hintaan 137 €/hlö

Paketti sisältää:

  • Oktoberfest-lipun
  • Upean noutopöydän antimet tapahtumateltassa 
  • Tervetulojuomat ryhmällesi varatussa pöydässä saapuessanne telttaan
  • Tapahtumateltan narikkapalvelun
  • Tuoppipantin (voit halutessasi viedä tuopin muistoksi kotiin)
  • Majoituksen huvilassa, joissa erilliset makuuhuoneet (2 hlöä/makuuhuone, minimi 6 hlö/huvila)
  • Liinavaatteet pedattuna
  • Huvilan lähtösiivouksen
  • Buffetaamiaisen lähtöpäivänä Ravintolassa

Tai tule ryhmäsi kanssa ilman majoitusta nauttimaan Oktoberfestin noutopöydästä ja koko illan ohjelmasta, 42 € / hlö / perjantai tai lauantai.

Lisätiedot ja varaukset

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko lisätietoa palveluista? Soita, lähetä sähköpostia tai jätä tarjouskysely, kerromme mielellämme lisää ja rakennamme juuri teidän ryhmällenne sopivan tilaisuuden.

Kokoustilat

Tutustu Kokouskeskus Koulun persoonallisiin kokoustiloihin! Kokouskeskus Koulussa on useita erikokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat eri pöytäryhmittelyllä sopivan kokoisiksi tiloiksi.

Tutustu kokoustiloihin tästä »

Tilausravintola Liiteri

Tapahtumatelttaan katettu noutopöytä on runsas, mutta jos haluat ruokailla tasokkaammin tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden ennen siirtymistä telttaan, kysy lisätietoja mahdollisuudesta illalliseen Tilausravintola Liiterissä. 

Liiterin menuun pääset tutustumaan tästä »

Muuta ohjelmaa yritysryhmällesi

Rantasaunan ja savusaunan vuokraus

HimosLomien rantasaunasta ja savusaunasta pääset suoraan Patalahden järven aaltoihin. Molempien saunojen terassilla on lisäksi ulkoporeallas, jonka voit vuokrata ryhmäsi käyttöön. Saunoilla käytössänne myös viihtyisät takkatuvat.

Lue lisää tilaussaunoista »

Oheisohjelmaa jokaiselle

Himos Safarien kokeneet oppaat ohjastavat teidät haastaville reiteille korkeatasoisella city-mönkijäkalustolla. Kysy Himos keskusvaraamosta - me järjestämme!

Tutustu safareihin »

Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin »