Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos majoitus
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos
Oktoberfest Himos

Kokousta ja viihdy

Järjestä yrityksellesi syksyn hauskin kick off -viikonloppu, virkistysilta tai vaikka koulutuspäivät Oktoberfestin yhteyteen 20. - 21.9.2019! Päivällä vapaamuotoista ohjelmaa kokoustiloissa tai aktiviteettien parissa ja ilta kuluu letkeästi Oktoberfest teltan pitopöydän, musiikin ja tietenkin oluen äärellä!

Tapahtuman ruokailumusiikista kumpanakin iltana vastaa rempseä torvihumppailuorkesteri Sauerkraut7. Perjantaina lavalla nähdään lisäksi rovaniemeläinen bilemusiikin lähettiläs The Bilebändi sekä myöhäisillassa herrasmieskokoonpano Martti Servo & Napander. Lauantain musiikkitarjonnasta Sauerkraut7 lisäksi vastaavat sopivasti härski covermusiikkishowbändi Disco Inferno sekä pitkän linjan artistiveljekset Matti ja Teppo. Katso päiväkohtainen aikataulu tästä »

Loistavan musiikin lisäksi luvassa on notkuva noutopöytä Oktoberfest henkeen sekä erikoisoluita ja muita tunnelmaan sopivia virvokkeita. Katso menu tästä »

Oktoberfest Himos -paketti (pe-la tai la-su) ryhmille hintaan 145 €/hlö

Paketti sisältää:

  • Oktoberfest-lipun
  • Upean noutopöydän antimet tapahtumateltassa 
  • Tervetulojuomat ryhmällesi varatussa pöydässä saapuessanne telttaan
  • Tapahtumateltan narikkapalvelun
  • Tuoppipantin (voit halutessasi viedä tuopin muistoksi kotiin)
  • Majoituksen huvilassa, joissa erilliset makuuhuoneet (2 hlöä/makuuhuone, minimi 6 hlö/huvila)
  • Liinavaatteet pedattuna
  • Huvilan lähtösiivouksen
  • Buffetaamiaisen lähtöpäivänä Ravintolassa

Tai tule ryhmäsi kanssa ilman majoitusta nauttimaan Oktoberfestin noutopöydästä ja koko illan ohjelmasta, 45 € / hlö / perjantai tai lauantai.

Lisätiedot ja varaukset

HimosLomat yritysmyynti
puh. 020 711 9222
himoslomat@himoslomat.fi

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko lisätietoa palveluista? Soita, lähetä sähköpostia tai jätä tarjouskysely, kerromme mielellämme lisää ja rakennamme juuri teidän ryhmällenne sopivan tilaisuuden.

Kokoustilat

Tutustu Kokouskeskus Koulun persoonallisiin kokoustiloihin! Kokouskeskus Koulussa on useita erikokoisia kokoustiloja, jotka muuntuvat eri pöytäryhmittelyllä sopivan kokoisiksi tiloiksi.

Tutustu kokoustiloihin tästä »

Tilausravintola Liiteri

Tapahtumatelttaan katettu noutopöytä on runsas, mutta jos haluat ruokailla tasokkaammin tai järjestää ryhmällesi yksityistilaisuuden ennen siirtymistä telttaan, kysy lisätietoja mahdollisuudesta illalliseen Tilausravintola Liiterissä. 
Hinta 40 € / hlö, minimiasiakasmäärä 30 hlöä.

Liiterin menuun pääset tutustumaan tästä »

Muuta ohjelmaa yritysryhmällesi

Rantasaunan ja savusaunan vuokraus

HimosLomien rantasaunasta ja savusaunasta pääset suoraan Patalahden järven aaltoihin. Molempien saunojen terassilla on lisäksi ulkoporeallas, jonka voit vuokrata ryhmäsi käyttöön. Saunoilla käytössänne myös viihtyisät takkatuvat.

Lue lisää tilaussaunoista »

Oheisohjelmaa jokaiselle

Himos Safarien kokeneet oppaat ohjastavat teidät haastaville reiteille korkeatasoisella city-mönkijäkalustolla. Kysy Himos keskusvaraamosta - me järjestämme!

Tutustu safareihin »

Tutustu ohjelmavaihtoehtoihin »